No Sugar Sugar Eritritol v prahu, 250g
No Sugar Sugar Eritritol v prahu, 250g
  No Sugar Sugar Eritritol je naravno sladilo, nadomestek belega sladkorja v prahu, brez energijske vrednosti in glikrmičnim indeksom 0. Je odlično  sladilo za vse, ki se morajo ali želijo odpovedati sladkorju (oz. sledijo smernicam LCHF, KETO ali PALEO prehrane). Eritritol je vrsta sladkornega alkohola (poliol), ki se naravi nahaja v sadju - hruškah, grozdju, melonah in lubenicah. Pridobivajo ga z naravnim procesom fermentacije glukoze. Po videzu, strukturi in okusu je zelo podoben belemu sladkorju.     
6.55 Dodaj v košarico
No Sugar Sugar Eritritol, 1000g
No Sugar Sugar Eritritol, 1000g
No Sugar Sugar Eritritol je naravno sladilo in nadomestek belega sladkorja brez energijske vrednosti in je odlično  sladilo za vse ki se morajo ali želijo izogniti sladkorju (osebe s prekomerno težo, osebe ki se prehranjujejo po  LCHF načinu itd.). Eritritol je vrsta sladkornega alkohola (poliol), ki se naravi nahaja v sadju - hruškah, grozdju, melonah in lubenicah. Pridobivajo ga z naravnim procesom fermentacije glukoze. Po videzu, strukturi in okusu je zelo podoben belemu sladkorju.
14.65 Dodaj v košarico
No Sugar Sugar Eritritol, 25 kg
No Sugar Sugar Eritritol, 25 kg
  - naravno sladilo - nadomestek belega sladkorja brez kalorične vrednosti - glikemični indeks 0 - pakiranje za velike porabnike Dodaten popust za večja naročila     
148.92 Dodaj v košarico
No Sugar Sugar Eritritol, 4,5 kg
No Sugar Sugar Eritritol, 4,5 kg
No Sugar Sugar Eritritol je naravno sladilo in nadomestek belega sladkorja brez energijske vrednosti in je odlično  sladilo za vse ki se morajo ali želijo izogniti sladkorju (osebe s prekomerno težo, osebe ki se prehranjujejo po  LCHF načinu itd.).
49.99 Dodaj v košarico