Bema Bio Ampule proti izpadanju las
Bema Bio Ampule proti izpadanju las
Ampule vsebujejo losjon proti izpadanju las z edinstvenim kompleksom ˝Tricobema za rast las˝, ki vsebuje izvlečke morskega glikogena, rožmarina, plodov moringe (Moringa oleifera) in izvleček lubja drevesa Indian Kino Tree ( Pterocarpus marsupium). Kompleks ˝Tricobema za rast last˝ okrepi lasni mešiček z lasno korenino in tako zavira izpadanje las (-51%). Varuje povrhnjico, krepi lasno korenino in vzpodbuja rast in podaljšuje fazo rasti las (+32%). Količina: 12 x 1ml  
29.95 Dodaj v košarico
Bema Bio Ampule proti prhljaju
Bema Bio Ampule proti prhljaju
  S kompleksom Tricombema proti prhljaju, ki vsebuje izvlečke moringovke, timijana in ječmena. Je idealen izdelek, ki odstranjuje prhljaj in pospešuje proces metabolizma kože. Zmanjšuje moteč učinek srbečice. Je idealen izdelek za odpravljanje suhega in mastnega prhljaja ter preprečuje ponavljanje le-tega. Lasje postanejo lesketajoči, nežni in se lažje razčešejo. V kombinaciji z Bio Šamponom proti prhljaju daje vidne rezultate že od prvega nanosa.  
29.95 Dodaj v košarico
Bema Bio Šampon proti izpadanju las
Bema Bio Šampon proti izpadanju las
  Šampon z edinstvenim  kompleksom ˝Tricobema za rast las˝, ki vsebuje izvlečke morskega glikogena, rožmarina, plodov  moringe  (Moringa oleifera) in izvleček lubja drevesa  Indian Kino Tree ( Pterocarpus marsupium), ki učinkovito prepreči izpadanje las.    
15.95 Dodaj v košarico