Baby Foot za mehka stopala
Baby Foot za mehka stopala
Si želite imeti urejena in privlačna stopala, brez trde, poroženele in odmrle kože? Vas motijo razpokane pete in neestetski ostanki žuljev, otiščancev ali kurjih očes? Japonska inovacija na področju nege stopal, gel nogavička Baby Foot, nudi hitro in učinkovito rešitev za vaše težave! Izdelek je bil proglašen kot Inovacija leta 2010 in nagrajen z nagrado Monde Selection Grand Gold 2011.  
20.20 Dodaj v košarico
Bema bio Body Celulit
Bema bio Body Celulit
  Bema Bio Body Celulit  je  nova, učinkovita krema za odstranjevanje neestetskih celulitnih oblog na zadnjici , stegnih, trebuhu in bokih. Formula vsebuje naravne sestavine s sinergijskim delovanjem in temelji na raziskavah strokovnjakov Bema kozmetičnih razvojnih laboratorijev. Vsebuje Bemaslim, naravno aktivno učinkovino na osnovi grenke pomaranče in kofeina, ki vpliva na zmanjševanje maščobnih oblog in pripomore k preoblikovanju telesa. Hitro odpravi videz pomarančaste kože, primerna za vsakodnevno uporabo. Za mehko, gladko in čvrsto kožo na zadnjici, stegnih  trebuhu in bokih.  
21.50 Dodaj v košarico
Bema bio Body krema za čvrsto kožo
Bema bio Body krema za čvrsto kožo
Bema Bio Body Napeta koža je učinkovita krema za učvrstitev neestetske uvele in mlahave kože, ki nastane zaradi hitre izgube teže ali kot posledica nosečnosti. Primerna je za izboljšanje tonusa kože na dekolteju, prsih in telesu. Koži povrne moč in elastičnost, rezultati so vidni že po nekaj nanosih. Formula vsebuje naravne sestavine s sinergijskim delovanjem in temelji na raziskavah strokovnjakov Bema kozmetičnih razvojnih laboratorijev.  
15.90 Dodaj v košarico
Bema Bio Body Strije
Bema Bio Body Strije
Krema proti strijam z dvojnim delovanjem – zmanjšuje že nastale strije in preprečuje nastajanje novih. Iz naravnih sestavin s sinergijskim delovanjem. Krema Bema Bio Body Strije pomaga pri zmanjševanju in odpravljanju že nastalih strij, hkrati pa deluje preventivno in preprečuje nastajanje novih. Vsebuje novo generacijo aktivnih učinkovin, Plantokompleks in Bemaglukan. Učinkovini vsebujeta  rastlinske izvlečke Gaultherie in Centelle Asiatice ter aminokisliini hidroksiprolin in serin. Dodatek amarantovega olja izboljšuje elastičnost, vlažnost in čvrstost kože.      
15.90 Dodaj v košarico
Bema bio Breast plus kit
Bema bio Breast plus kit
Tretma za izboljšanje videza dojk s takojšnjim učinkom in rezultati, ki so vidni že po enem nanosu! Si želite spet čvrsti, bujni in mladostno pokončni dojki? Bema Bio Breast Plus kit, inovativen tretma za izboljšanje videza dojk, vam sedaj vse to omogoča na popolnoma naraven način. Rezultati, dokazani s študijami, so vidni že po enem nanosu!    
14.70 Dodaj v košarico