QUEST KIDZBIOTIX

9.98

 

Žvečljive tablete Quest KidzBiotix so probiotično prehransko dopolnilo, ki vsebuje 5 različnih probiotičnih kultur, namenjeno otrokokm od četrtega leta dalje..

 

 

Kategorija:

Opis

Quest probiotični izdelki vsebujejo probiotične kulture z dokazano visoko sposobnostjo preživetja in stabilnosti v črevesju. Žvečljive tablete z okusom črnega ribeza Quest KidzBiotix so probiotično prehransko dopolnilo na osnovi kultur Laktobacilus Acidophilus, Rhamnosus, Casei in Plantarum, namenjeno otrokom od četrtega leta dalje.

Ena tableta vsebuje :

50 mg probiotičnih kultur in zagotavlja 2 milijardi ( 2x 109)  L. acidophilus, L. rhamnosus, L. casei, in L. plantarum

Sestava:
Dekstroza (dehidrirana), mikrokristalična celuloza , liofilizirane probiotične kulture, aroma črnega ribeza, oborjeni silicijev dioksid, magnezijev stearat, rdeča pesa v prahu, antioksidant:citronska kislina.

Ne vsebuje: hidrogeniranih maščob, živalskih substanc, umetnih konzervansov in barvil; brez dodane sukroze, laktoze in soli; ne vsebuje kvasa, pšenice in glutena.

Priporočen dnevni odmerek:  ena do dve tableti.
Tableto je potrebno prežvečiti, lahko pa jo zdrobite v prah, ki ga zamešate v vodo ali mleko (sobne temperature) ter ponudite otroku.
Primerno za vegetarijance in vegane

Pakiranje: 30 tablet ( zadostuje za 15 do 30 dni)

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno, uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Shranjujte v suhem prostoru pri temperaturi pod 250 C.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “QUEST KIDZBIOTIX”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja