Pogoji uporabe partnerskega programa

Splošni pogoji uporabe partnerskega (affiliate) programa podjetja Sparks d.o.o.

Za pridružitev partnerskemu (affiliate) programu spletne trgovine Sparks se je potrebno strinjati s pogoji uporabe partnerskega programa podjetja Sparks d.o.o.. Z registracijo v partnerski program se smatra, da ste te pogoje razumeli in sprejeli.

 1. Kdo se nam lahko pridruži?

V naš partnerski program se lahko pridružijo vse fizične in pravne osebe, ki bodo pri registraciji navedle pravilne podatke. V primeru, da fizična ali pravna oseba navede nepopolne ali napačne podatke, si pridržujemo pravico do blokade partnerskega računa in zaslužka. Prav tako si zadržujemo pravico, da po lastni presoji zavrnemo sodelovanje s komerkoli. Partnerji ne smejo odpreti več kot en (1) račun. V primeru podvojenih računov bodo te nemudoma izbrisani.

2. Partnerji se zavezujejo, da bodo:

 • Da bo promocijski material in vsa objavljena vsebina na spletnih straneh oziroma družbenih omrežjih unikatna in ne bo kršila avtorskih ali licenčnih pravic.
 • Poskrbeli za pravilno delovanje vseh partnerskih povezav. Podjetje Sparks d. o. o.. ni dolžan preverjati pravilno delovanje povezav in obveščati partnerjev o nedelujočih povezavah. Prav tako podjetje Sparks d.o.o. ni odgovoreno za morebitne izgubljene provizije zaradi nepravilnega delovanja povezav.
 • Da bodo po potrebi dopolnili ali prilagodili vsebino strani v primeru spremembe veljavnega pravilnika uporabe partnerskega programa trgovine Sparks. Hkrati se upravljalec partnerskega programa zavezuje, da bo o vseh spremembah predčasno obvestil vse partnerje prek elektronske pošte.
 • Da bodo vse objave in promocijski material objavljen v skladu s pravilnikom partnerskega programa trgovine Sparks. Upravitelj partnerskega programa si pridržuje pravico, da lahko po lastni presoji obvesti partnerja o kršitvi in zahteva odpravo kršitev. Ob večkratni kršitvi se lahko račun partnerja tudi zablokira.
 • Da bo njihova objavljena vsebina v skladu z zakonodajo in pravilniki Republike Slovenije.
 • Da bodo objavljali partnerske povezave le na straneh v njihovi lasti in straneh za katere imajo dovoljenje za upravljanje. Ob kršitvi si upravitelj partnerskega programa pridržuje pravico do izbrisa računa partnerja
 • 3. Partnerji se zavezujejo, da ne bodo:
 • Da ne bodo objavljali partnerskih povezav in ostalega promocijskega materiala na straneh z nezakonito, rasistično, sovražno in ostalo vsebino, ki bi lahko škodila ugledu spletne trgovine Sparks. Upravljalec partnerskega programa si pridržuje pravico za prepoved objavljanje partnerskih povezav na straneh po lastni presoji.
 • Partner se zavezuje, da ne bo v nobeni obliki zavajal obiskovalce o njegovi povezavi s trgovino Sparks ali podjetjem Sparks d.o.o. in se izdajal za uradnega zastopnika.
 • Da ne bodo navajali neresnične in nepreverjene trditve o produktih, ki jih prodaja spletna trgovina Sparks in podjetje Sparks d.o.o.
 • Uporabljali domen, ki vsebujejo blagovne znamke ali imena izdelkov brez pisnega dovoljenja lastnika blagovne znamke ali izdelka.
 • Promovirali produkte preko elektronske pošte (mailing liste) osebam, od katerih niste dobili dovoljenje za pošiljanje komercialnih sporočil. V primeri pošiljanja spam sporočil preko elektronske pošte, se partnerju nemudoma zablokira račun.
 • Da ne bodo zakupovali ključnih besed v oglaševalskem sistemu Google AdWords, ki vsebujejo imena blagovnih znamk podjetja Sparks d.o.o., vključno z imeni izdelkov.
 • Uporabljali lastne povezave za nakup izdelkov podjetja Sparks v spletni trgovini Sparks (provizija od lastnih nakupov se ne bo upoštevala).
 1. Izplačila

Izplačila se izvedejo enkrat mesečno za preteklo obračunsko obdobje, vendar le v primeru da je partner dosegel višino minimalnega izplačila (30€). Zasluženega denarja ne izgubite, le-ta se ohrani in prenese v naslednji mesec.  Obračunsko obdobje traja od prvega do zadnjega v mesecu. Za vse pravne osebe ali s.p.-je vam izplačamo zasluženo provizijo po izstavljenem računu. Le-tega izstavite istočasno z zahtevkom za izplačilo in ga posredujte na email naslov: info@sparks.si.

Fizične osebe lahko trenutno zasluženo provizijo izkoristijo le kot popust pri nakupu kateregakoli izdelka iz ponudbe spletne trgovine Sparks. Znesek dogovorjene provizije se obračuna od vrednosti naročenega izdelka oziroma vrednosti košarice in ne velja za poštnino. Do provizije ste upravičeni samo pri uspešno zaključenih prodajah. Neprevzete oziroma vrnjene pošiljke se ne štejejo za uspešno zaključene prodaje.

 1. Prekinitev sodelovanja

V primeru, da partner krši pravila uporabe, se lahko sodelovanje s partnerskim programom trgovine Sparks nemudoma prekine. Če upravitelj partnerskega programa presodi, da sodelovanje s partnerjem kakorkoli škodi trgovini Sparks ali podjetju Sparks d.o.o., si pridržuje pravico do prekinitve sodelovanja.

Partner lahko prekine sodelovanje tudi sam. O tem lahko obvesti upravitelja partnerskega programa preko elektronske pošte info@sparks.si. Zaprtje računa bo opravljeno najpozneje v 10 delavnih dneh.

V primeru prekinitve sodelovanja, bo podjetje Sparks d.o.o. poravnalo svoje obveznosti do partnerja najkasneje v šestdesetih (60) dneh po prekinitvi sodelovanja. Podjetje Sparks d.o.o. v nobenem primeru ni dolžno poravnati zneskov nižjih od 30€.

Prav tako nismo dolžni izplačati provizij našim partnerjem če je ugotovljeno, da so kršili pravila sodelovanja.

 1. Garancije

Podjetje Sparks d.o.o. v nobeni obliki ne garantira, da boste s sodelovanjem v partnerskem programom trgovine Sparks zaslužili.

 1. Splošno

Vsi sodelujoči se strinjajo, da podjetje Sparks d.o.o. ne odgovarja za nobene propadle investicije ali projekte partnerjev, ki so jih izvedeli v okviru sodelovanja v partnerskem programu spletne trgovine Sparks.

 1. Pravni spori

Vsi sodelujoči v partnerskem programu se strinjajo, da se bodo vsi morebiti spori reševali na miren in sporazumen način. V primeru, da rešitev spora na tak način ni možna, je za reševanje le-tega pristojno sodišče v Ljubljani.

Strošek dostave

le 2,80€ za naročila do vrednosti 59,99€

Brezplačna poštnina

Za vsa naročila nad 60€

Posebne ugodnosti

za e-mail naročnike

Vedno nekaj novega

Mesečno osvežujemo ponudbo izdelkov

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVIČKE

Želiš biti obveščen o novostih in akcijskih izdelkih v trgovini Sparks?

Nekajkrat mesečno bomo zate pripravili e-mail novičko s posebnimi ugodnostmi, obvestili o odprodaji zalog ali pa te seznanili z novostmi na naši spletni strani. Odjaviš se lahko kadarkoli z enim klikom

Kontakt
 • Romavhova 6, Ljubljana
 • 041  347   690
 • info@sparks.si

© podjetje Sparks d.o.o. 2020