Zasebnost in piškotki

Kot uporabnik spletne strani www.sparks.si potrjujete, da sprejemate in soglašate s celotno vsebino politike zasebnosti (razno v primeru, ko je za to potrebna dodatka oblika privolitve). Politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni oziroma dopolni, brez predhodnega opozorila. Uporabnik z uporabo spletne strani www.sparks.si po morebitni spremembi politike zasebnosti oziroma dopolnitvi le-te potrjuje in soglaša s spremembami oziroma dopolnitvami.

Podjetje Sparks d.o.o. se zavezuje, da posredovanih podatkov s strani uporabnika spletnega mesta www.sparks.si ne bo posredoval tretjim osebam.

 Obdelava osebnih podatkov: 

Upravitelj spletne trgovine Sparks za potrebe poslovanja zbira naslednje podatke uporabnika: 

  • Ime in priimek
  • Naslov in kraj bivanja
  • Elektronski naslov
  • Kontaktno telefonsko številko
  • Ostale podatke, ki jih uporabnik spletne strani prostovoljno posreduje

Vsi podatki so obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namen, zaradi katerega so nam bili posredovani!

Upravitelj spletne trgovine Sparks podatkov ne bo uporabil za pošiljanje promocijski oziroma drugih neželenih e-sporočil. Izjema so promocijska obvestila, na katere se uporabnik naroči oziroma s katerimi bo soglašal.

Pogodbeni dostavni službi bodo posredovani le nujno potrebni podatki za dostavo kupljenih izdelkov v spletni trgovini Sparks (podatki o prejemniku in naslov za dostavo).

Preko elektronske pošte bo upravitelj spletne trgovine Sparks stopil v stik z uporabnikom, če bo le-to potrebno za uspešno izvedbo nakupa v spletni trgovini, preko telefonske številke pa le, če v postopku nakupa v spletni trgovini prišlo do težav.

 Piškotki:

Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska spletne strani www.sparks.si dodeljen sejni piškotek (t.i. »cookie«)ki omogoča spremljanje nakupovalne košarice. Sejni piškotek se v spominu strežnika shranjuje le za čas obiska spletne strani in preneha delovati po eni uri neaktivnosti. Piškotek ne shranjuje osebnih podatkov!

 

Back to Top